Activiteiten

Hier in Zeeland kunt u eindeloos fietsen en wandelen. Wij verhuren fietsen, E-bikes en skelters. Geniet van zwemmen, zonnen en surfen aan het Grevelingenmeer. 

Ontdek onbegrensde fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving aan de hand van knooppuntenroutes. 

Windsurfen

Direct naast de camping bevindt zich een klein strandje aan het Grevelingenmeer, een ideale locatie om je surfplank te water te laten en te genieten van verfrissende watersportavonturen.

Het Grevelingenmeer staat bekend als een uniek watersportgebied. Windsurfers vinden op onze camping de ideale omstandigheden, aangezien het meer direct achter de camping ligt. Of u nu een beginnende surfer bent of al meer ervaren, het Grevelingenmeer biedt voor iedereen een uitdaging. 

Noordzeestranden

De Noordzee stranden zijn met de auto gemakkelijk bereikbaar. Wil je even de drukte in, dan kan dat hier, om daarna weer lekker terug te keren naar de rust van onze camping.

Op de stranden zijn talloze activiteiten voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld mee op strandexcursie op zoek naar schelpen en fossielen of doe eens gek en ga een middagje blow-karten (zeilen op het strand) of kajakken op zee.

Schouwen Duiveland

Ontdek het veelzijdige Schouwen-Duiveland, met haar levendige karakter en bezienswaardigheden zoals de historische steden Brouwershaven en Zierikzee, charmante dorpjes en Noordzeestranden. Een verblijf op Camping Kijkuit staat garant voor een vakantie vol boeiende ervaringen in deze prachtige omgeving.